Niezbędne pliki umożliwiają działanie koszyka, logowania i zapamiętanie decyzji o prywatności. Za Twoją zgodą zapamiętamy na tym urządzeniu ulubione rzeczy i obserwowanych twórców. Możesz odmówić lub zmienić zdanie w każdej chwili.
Możesz przesunąć logo palcem lub klawiszami strzałek. Przeciągnij na pole usuwania u dołu ekranu albo naciśnij Delete, aby je ukryć.